Your Daily Software Source

ConvertXToDVD 4.0 Free Download

Convert and watch a Divx or a AVI on a regular home DVD Player

ConvertXToDVD 4.0 - Published by

ConvertXToDVD 4.0VSO ConvertXtoDVD vam omogućava da konvertirate, a zatim spržite vaše video datoteke koje ste izvorno mogli gledati isključivo na osobnom računalu tako da ih možete gledati i na bilo kojem DVD playeru. ConvertXtoDVD se brine za digitalni i multimedijalni aspekt, podržavajući AVI, XviD, MPEG 1/2/4, VOB, MOV datoteke, a od sada WMV3, HD format i još mnogo toga.
„Očito smo u našoj prethodnoj verziji podcijenili rasprostranjenost uporabe WMV formata. Očekivali smo da će ljudi koristiti mnogo egzotičnije formate dok u stvarnosti još uvijek koriste većinu softvera koju po defaultu dobiju s Windowsima! S novom podrškom za WMV3, stvaranje DVD-a od datoteka snimljenih vašom digitalnom kamerom postaje dječja igra." izjavila je Claire Waledisch, zadužena za dio tehničke podrške u VSO-Softveru.

Jedna od najzanimljivijih novih obilježja je mogućnost automatskog kreiranja DVD izbornika iz popisa datoteka za konverziju. Moguće je napraviti personalizirani izbornik te definirati način čitanja DVD-a (automatsko pokretanje, ponavljanje videa). Zato je ConvertXtoDVD odličan izbor za korisnike koji žele brzo snimiti svoje TV epizode ili osobni kućni video na DVD s visokom kvalitetom.

Sučelje ConvertXtoDVD-a je odmah na prvi pogled jasno i jednostavno za uporabu s izravnim pristupom glavnim funkcijama. Kad se s njim malo bolje upoznate, otkrit ćete cijeli niz opcija za prilagođavanje vašeg projekta. Na primjer, potpuna kontrola izbora fonta i boje fonta pri dodavanju podnaslova (.SRT ili .SUB/IDX ). Da nabrojimo samo još neke opcije: datoteke koje sadrže više zvučnih zapisa mogu se uskladiti, a nepotreban zvuk se može izbaciti kako bi se uštedio prostor i povećala kvaliteta. I na kraju, najveća promjena (koja nije vidljiva korisniku) je novi pogon za konvertiranje. Pogon je reprogramiran kako bi bio sposoban obraditi veći broj raznovrsnih izvornih kanala. Pogon je sada brži i postiže odličnu ravnotežu između brzine i kvalitete. Krajnji DVD izgleda baš kao vaše izvorne datoteke.

Ova nova verzija ima PULL-DOWN opciju koja je izuzetno korisna kada trebate konvertirati video iz PAL-a u NTSC format ili iz NTSC-a u PAL format, koji predstavljaju dva najčešća standarda za televiziju.

ConvertXtoDVD sadrži VSO Burning engine, pogon za prženje koji upotrebljavaju i popularni softveri drugih proizvođača. S njim možete koristiti svoj najdraži medij bilo da je DVD+R ili -R, dvoslojni ili RW.

Sponsored Links

Restriction:Limited Features

Komentari za: ConvertXToDVD 4.0
New Software for Download
Software Rating
-rating

Rating: 9 of 10 points.

Download & Info

start-download

  • Platform:Windows
  • Licenca:Shareware
  • Velicina:17,21 MB
  • Proizvodac:Website
  • Objavljeno:02.01.2010
  • Osvježeno:02.01.2010
  • Preuzimanja:3070