Mozilla FirefoxMozilla Firefox

Mozilla Firefox je jedan od najpopularnijih web preglednika koji su trenutno dostupni. Radi se o open source alatu, što znači da je potpuno besplatan.


CCleanerCCleaner

CCleaner removes unused and temporary files from your system - allowing it to run faster, more efficiently and giving you more hard disk space.


WinRARWinRAR

WinRAR je koristan program koji omogućuje otvaranje, pakiranje i raspakiranje RAR arhiva, kreiranje samootvarajućih SFX arhiva, kao i popravak oštećenih arhiva.


WinRAR 64-bitWinRAR 64-bit

WinRAR 64-bit je 64-bitna verzija popularnog programa koji omogućuje otvaranje, pakiranje i raspakiranje RAR arhiva, kreiranje samootvarajućih SFX arhiva, kao i popravak oštećenih arhiva.


SkypeSkype

Skype je besplatan program koji omogućava pozive i video chat preko interneta.


Google ChromeGoogle Chrome

Google Chrome je besplatan web preglednik koji omogućuje brzo i sigurno surfanje webom.


FileZillaFileZilla

FileZilla je genijalan FTP klijent koji nudi sve potrebne značajke.


Internet Download ManagerInternet Download Manager

Internet Download Manager je moćan menadžer za preuzimanje datoteka koji ubrzava vaša preuzimanja s interneta do 5 puta.


Geek UninstallerGeek Uninstaller

Geek Uninstaller je besplatan alat koji omogućuje kompletnu deinstalaciju programa s računala, bez da ostavljaju tragove na hard disku.


Free Download ManagerFree Download Manager

Free Download Manager je besplatan download menadžer koji donosi podršku za BitTorrente.


SPONSORED ADS

Firefox 44

Firefox 44 je najnovija verzija popularnog web preglednika koji nudi veliku sigurnost, privatnost i zaštitu od virusa, spywarea, malwarea i drugih prijetnji.

Google Chrome 46.0.2490.71

Chrome 46.0.2490.71 contains a number of fixes and improvements. Download the latest version for free.

DVDStyler 2.9

DVDStyler 2.9 is a cross-platform free DVD authoring application for the creation of professional-looking DVDs.

CuteTorrent 0.9.2.8

Download CuteTorrent 0.9.2.8 for Windows OS. CuteTorrent is a lightweight BitTorrent client with a simple, intuitive interface designed to quickly download and share torrent files

uTorrent 3.4.2.38397 available for download

uTorrent 3.4.2.38397, free download. uTorrent is one of the most popular BitTorrent clients out there for several reasons: it's fast, lightweight, easy to use and very efficient.

Facebook ukida neistinite vijesti

Sa novom opcijom, korisnici će moći prijaviti da je određeni članak lažan.

Koristite Viber? Nećete vjerovati šta je NOVO uveo!

Viber uvodi nove mogućnosti za Android - Vise sličica, Javne diskusije, Igre i 3D Animacije

CCleaner 5.01.5075

CCleaner 5.01.5075 vam omogućuje da analizirate odabrana područja vašeg računala i uklonite nekorisne i nepotrebne datoteke kako bi vaše računalo brže radilo.

LibreOffice 4.3.5

LibreOffice 4.3.5 je aktualna verzija besplatnog Office paket koji nudi sve potrebne programe za obradu teksta, proračunske tablice, prezentacije i crtanje.

Google Chrome 37.0.2062.76 Beta

Google Chrome 37.0.2062.76 Beta, free download. Nova beta verzija Google Chrome web preglednika oznake 37.0.2062.76 dostupna je za preuzimanje.

Internet Download Manager 6.20

Internet Download Manager 6.20 aktualno je izdanje popularnog menadžera za preuzimanje datoteka koji ubrzava preuzimanja s interneta do 5 puta.

SJEĆATE SE OVE FOTOGRAFIJE? Evo kako danas izgleda mjesto gdje je zabilježena!

Evo kako danas izgleda mjesto gdje je zabilježena! Ovo je vjerovatno najviđenija fotografija na svijetu, koju je svakodnevno posmatralo više od milijardu ljudi nakon što je postala desktop pozadina za Windows XP 2001. godine.

Rainmeter 3.1.0 Rev 2290

Rainmeter 3.1.0 Rev 2290 aktuelna je inačica popularnog i naprednog gadgeta za praćenje performansi računala koji nudi sve potrebne informacije o sustavu, kao i vremensku prognozu, izravno na ravnoj površini.

Skype 6.16.0.105

Skype 6.16.0.105 aktuelna je inačica besplatnog programa koji omogućuje pozive i video chat preko interneta.

NOVI FIREFOX: Korisnici se žale na redizajn UI

Firefox korisnici izrazili negodovanje zbog redizajna korisničkog interfejsa Firefox pretraživača. Traže način da vrate stari izgled.

SPONSORED ADS

PREMIUM PARTNERS