Download

mozilla-firefox

Mozilla Firefox

Mozilla Firefox je jedan od najpopularnijih web preglednika koji su trenutno dostupni. Radi se o open source alatu, što znači da je potpuno besplatan.


ccleaner

CCleaner

CCleaner removes unused and temporary files from your system - allowing it to run faster, more efficiently and giving you more hard disk space.


winrar-64-bit

WinRAR 64-bit

WinRAR 64-bit je 64-bitna verzija popularnog programa koji omogućuje otvaranje, pakiranje i raspakiranje RAR arhiva, kreiranje samootvarajućih SFX arhiva, kao i popravak oštećenih arhiva.


internet-download-manager

Internet Download Manager

Internet Download Manager je moćan menadžer za preuzimanje datoteka koji ubrzava vaša preuzimanja s interneta do 5 puta.


free-download-manager

Free Download Manager

Free Download Manager je besplatan download menadžer koji donosi podršku za BitTorrente.


7-zip

7-Zip

7-Zip je besplatan program za kompresiju i dekompresiju podataka.


mozilla-thunderbird

Mozilla Thunderbird

Mozilla Thunderbird je besplatan e-mail klijent koji vam omogućuje upravljanje mailovima i korištenje više računa u isto vrijeme.


mozilla-thunderbird-hrvatski

Mozilla Thunderbird Hrvatski

Mozilla Thunderbird Hrvatski je besplatan e-mail klijent na hrvatskom jeziku koji vam omogućuje upravljanje mailovima i korištenje više računa u isto vrijeme.


itunes-64-bit

iTunes 64-bit

iTunes 64-bit je Appleov besplatan glazbeni player u 64-bitnoj verziji pomoću kojeg možete napraviti popise pjesama, importirat audio CD-ove kao i snimati iste.


adobe-flash-player

Adobe Flash Player

Adobe Flash Player je besplatna aplikacija koja omogućava pokretanje Flash animacija na računalu.