Audio & Video

k-lite-codec-pack-basic

K-Lite Codec Pack Basic

K-Lite Codec Pack Basic je besplatna zbirka audio i video codeca koji se mogu pokrenuti na gotovo svim verzijama Microsoft Windowsa (XP, Vista, 7 i 8).


k-lite-codec-pack-standard

K-Lite Codec Pack Standard

K-Lite Codec Pack Standard je besplatna zbirka audio i video codeca koji se mogu pokrenuti na gotovo svim verzijama Microsoft Windowsa (XP, Vista, 7 i 8).


k-lite-codec-pack-full

K-Lite Codec Pack Full

K-Lite Codec Pack Full je potpuna zbirka audio i video codeca koji se mogu pokrenuti na gotovo svim verzijama Microsoft Windowsa (XP, Vista, 7 i 8).


k-lite-mega-codec-pack

K-Lite Mega Codec Pack

K-Lite Mega Codec Pack je ultimativna zbirka audio i video codeca koji se mogu pokrenuti na gotovo svim verzijama Microsoft Windowsa (XP, Vista, 7 i 8).


ispy

iSpy

iSpy je potpuno opremljen softver za snimanje videa koji nudi podršku za zvuk i email obavijesti, ugrađeni detektor pokreta, kao i više web kamera i mikrofona.


gom-player

Gom Player

Gom Player je besplatni multimedijalni player koji podržava gotovo sve audio i video formate.


cdburnerxp

CDBurnerXP

CDBurnerXP je besplatan program koji omogućaca snimanje CD i DVD medija na brz i jednostavan način, a namijenjen je prvenstveno za Windows Operativni sustav.


kmplayer

KMPlayer

KMPlayer je besplatan multimedijalni player koji podržava veliki broj kodeka i formata datoteka.


video-converter-factory

Video Converter Factory

Video Converter Factory je besplatan program za konvertiranje medijskih datoteka u razne formate, uključujući AVI, MPG, MP3, MOV i MP4.


snagit

Snagit

Snagit je najkompletniji program za snimanje zaslona koji je trenutno dostupan.Download Snagit.


SPONSORED ADS