Programiranje

notepad-plus-plus

Notepad++

Notepad++ je besplatan tekst editor koji uklanja mnoga ograničenja koja ima Windows Notepad.


notepad-plus-plus-portable

Notepad++ Portable

Notepad++ Portable je prenosiva verzija besplatnog tekst editora koji uklanja mnoga ograničenja koja ima Windows Notepad.


synwrite

SynWrite

SynWrite je besplatan program namjenjen za programere i služi za uređivanje i pisanje teksta.Download SynWrite.


synwrite-portable

SynWrite Portable

SynWrite Portable je prenosiva verzija besplatnog programa namjenjenog za programere i služi za uređivanje i pisanje teksta.


android-studio

Android Studio

Android Studio je besplatna aplikacija koja donosi sve što vam je potrebno za programiranje i testiranje Android aplikacija.


mysql-installer

MySQL Installer

MySQL Installer je praktičan i pouzdan softver koje vrijedi imati kada instalirate više MySQL proizvoda. Download MySQL Installer Free.


mysql

MySQL

MySQL je brz, multi-korisnički, open source i robustan SQL (Structured Query Language) poslužitelj baze podataka. Download MySQL Free.


mysql-workbench

MySQL Workbench

MySQL Workbench je alat za modeliranje baze podataka koja sadrži SQL razvoj i administraciju, kao i dizajn baze podataka i značajke upravljanja u jednom razvojnom okruženju.


wordpress

WordPress

WordPress je najviše korišteni blogging servis i pouzdan sustav za upravljanje sadržajem koji se fokusira na jednostavnost i mogućnost prilagodbe.


android-sdk

Android SDK

Android SDK je besplatan softver izdan od strane Googlea kako bi programerima pružio sveobuhvatan skup alata za izgradnju Android aplikacija.


PODKATEGORIJE
SPONSORED ADS