Sistemski

ccleaner

CCleaner

CCleaner removes unused and temporary files from your system - allowing it to run faster, more efficiently and giving you more hard disk space.


geek-uninstaller

Geek Uninstaller

Geek Uninstaller je besplatan alat koji omogu─çuje kompletnu deinstalaciju programa s ra─Źunala, bez da ostavljaju tragove na hard disku.


glary-utilities-free

Glary Utilities Free

Glary Utilities Free je besplatan paket alata za optimizaciju, ─Źi┼í─çenje i za┼ítitu ra─Źunala.


defraggler

Defraggler

Defraggler je besplatan program koji omogu─çuje defragmentaciju pojedinih datoteka, foldera ili cijelog hard diska.


process-explorer

Process Explorer

Process Explorer je besplatna aplikacija koja vam prikazuje sve detalje o trenutnim procesima na ra─Źunalu. Download Process Explorer.


rainmeter

Rainmeter

Rainmeter je mo─çan gadget za pra─çenje performansi ra─Źunala koji nudi sve potrebne informacije o sustavu, kao i vremensku prognozu, direktno na desktopu.


cpu-z

CPU-Z

CPU-Z je besplatan program koji pokazuje opse┼żne informacije o procesoru, cache memoriji, mati─Źnoj plo─Źi i RAM-u.


system-explorer

System Explorer

System Explorer je besplatan alat koji pru┼ża detaljnu analizu ra─Źunala, prikazuju─çi vrijedne informacije o programima, procesima i mre┼żi.


wise-program-uninstaller

Wise Program Uninstaller

Wise Program Uninstaller je besplatan program koji vam poma┼że da deinstalirate ne┼żeljene programe ili prisilno deinstalirate programe koje ne mo┼że deinstalirati Windows.


driver-genius

Driver Genius

Driver Genius pru┼ża nekoliko korisnih funkcija, kao ┼íto su backup, obnova, a┼żuriranje i uklanjanje driver-a.Driver Genius je profesionalan alat koji omogu─çava upravljanje driver-a i dijagnozu hardware-skih komponenti.


PODKATEGORIJE
SPONSORED ADS