Sistemski

hwinfo32-portable

HWiNFO32 Portable

HWiNFO32 Portable je prenosiva verzija programa koji vam pru┼ża sve informacije o hardveru va┼íeg ra─Źunala.


hwinfo64

HWiNFO64

HWiNFO64 je besplatan program koji vam pru┼ża sve informacije o hardveru va┼íeg ra─Źunala ukoliko koristite 64-bitni sustav.


hwinfo64-portable

HWiNFO64 Portable

HWiNFO64 Portable je prenosiva verzija programa koji vam pru┼ża sve informacije o hardveru va┼íeg ra─Źunala ukoliko koristite 64-bitni sustav.


regseeker

RegSeeker

RegSeeker je sveobuhvatan alat za pretra┼żivanje pogre┼íaka i ─Źi┼í─çenje Windows Registrya.


system-explorer

System Explorer

System Explorer je besplatan alat koji pru┼ża detaljnu analizu ra─Źunala, prikazuju─çi vrijedne informacije o programima, procesima i mre┼żi.


system-explorer-portable

System Explorer Portable

System Explorer Portable je prenosiva verzija besplatnog alata koji pru┼ża detaljnu analizu ra─Źunala, prikazuju─çi vrijedne informacije o programima, procesima i mre┼żi.


wise-disk-cleaner

Wise Disk Cleaner

Wise Disk Cleaner je besplatna aplikacija koja vam poma┼że da uklonite nepotrebne datoteke s ra─Źunala i na taj na─Źin spasite puno prostora.


wise-disk-cleaner-portable

Wise Disk Cleaner Portable

Wise Disk Cleaner Portable je prenosiva verzija besplatne aplikacije koja vam poma┼że da uklonite nepotrebne datoteke s ra─Źunala i na taj na─Źin spasite puno prostora.


wise-program-uninstaller

Wise Program Uninstaller

Wise Program Uninstaller je besplatan program koji vam poma┼że da deinstalirate ne┼żeljene programe ili prisilno deinstalirate programe koje ne mo┼że deinstalirati Windows.


cpu-z-portable

CPU-Z Portable

CPU-Z Portable je prenosiva verzija besplatnog program koji pokazuje opse┼żne informacije o procesoru, cache memoriji, mati─Źnoj plo─Źi i RAM-u.


PODKATEGORIJE
SPONSORED ADS