Usluzni

bandizip

Bandizip

Bandizip je lagan, brz i besplatan softver za kompresiju i dekompresiju datoteka koji podr┼żava gotovo sve popularne formate.


bandizip-portable

Bandizip Portable

Bandizip Portable je lagan, brz i besplatan softver za kompresiju i dekompresiju datoteka koji podr┼żava gotovo sve popularne formate, a mo┼żete ga korisitit bez instalacije, direktno s USB ure─Ĺaja.


wireshark

Wireshark

Wireshark je besplatan mre┼żni analizator koji pru┼ża veliki broj informacija o mre┼żi i ┼ítiti istu.Wireshark Free Download.


total-commander

Total Commander

Total Commander je mo─çan file manager koji omogu─çava korisnicima da obra─Ĺuju datoteke u dva foldera istovremeno.Download Total Commander.


wireshark-portable

Wireshark Portable

Wireshark Portable je besplatan mre┼żni analizator koji pru┼ża veliki broj informacija o mre┼żi. Wireshark Portable mo┼żete koristiti bez instalacije, direktno s USB ure─Ĺaja.


beyond-compare

Beyond Compare

Beyond Compare je besplatan program za uspore─Ĺivanje fajlova i foldera na Windows sistemu.


winzip

WinZip

WinZip je najpopularniji i najpouzadniji program za rad sa kompresovanim datotekama i arhivama.


7zip-32bit

7-Zip (32-bit)

7-Zip (32-bit) je besplatan program za kompresiju i dekompresiju podataka namijenjen za 32-bit Windows Operativne sisteme.


7zip-64bit

7-Zip (64-bit)

7-Zip (64-bit) je besplatan program za kompresiju i dekompresiju podataka namijenjen za 64-bit Windows Operativne sisteme.


recuva

Recuva

Recuva je besplatan program koji omogu─çuje da vratite slu─Źajno izbrisane podatke s ra─Źunala, MP3 playera ili digitalnih fotoaparata.


PODKATEGORIJE
SPONSORED ADS