Usluzni

wise-data-recovery

Wise Data Recovery

Wise Data Recovery je besplatna aplikacija pomo─çu koje mo┼żete na brz i jednostavan na─Źin vratiti slu─Źajno izbrisane / obrisane podatke, uklju─Źuju─çi fotografije, dokumente i druge datoteke.


vncscan-enterprise-console

VNCScan Enterprise Console

VNCScan Enterprise Console je mo─çan program koji omogu─çuje daljinsko upravljanje servera i radnih stanica. Download VNCScan Enterprise Console.


teamviewer-host

TeamViewer Host

TeamViewer Host je mo─çan program koji, jednom instaliran na jednom ili vi┼íe ra─Źunala, omogu─çuje kori┼ítenje TeamViewera na daljinu 24 sata dnevno.


zback

Zback

Zback je besplatan program koji mo┼żete koristiti za sinkronizaciju ili backup va┼íih datoteka i foldera.Download Zback Free.


auslogics-duplicate-file-finder

Auslogics Duplicate File Finder

Auslogics Duplicate File Finder je besplatan program koji pronalazi i omogu─çuje brisanje duplih datoteka s ra─Źunala, kako bi oslobodili prostor na hard disku.


teamviewer-portable

TeamViewer Portable

TeamViewer Portable je prenosiva verzija besplatnog programa koji vam omogu─çuje da kontrolirate ra─Źunalo od partnera izravno preko interneta - uklju─Źuju─çi mogu─çnost audio i video konferencije.


teamviewer-quickjoin

TeamViewer QuickJoin

TeamViewer QuickJoin je posebno stvoren da olak┼ía komunikaciju i omogu─çi svima da se pridru┼że sastanku na internetu.


teamviewer-quicksupport

TeamViewer QuickSupport

TeamViewer QuickSupport je besplatan program koji omogu─çuje pristup udaljenim ra─Źunalima uz nekoliko dodatnih postavki.


freefilesync

FreeFileSync

FreeFileSync je besplatna aplikacija za pore─Ĺenje i sinkronizaciju foldera.


prtg-network-monitor

PRTG Network Monitor

PRTG Network Monitor je koristan alat za pra─çenje mre┼żnog prometa koji omogu─çuje da ostanete u kontaktu s va┼żnim LAN i WAN statistikama.


PODKATEGORIJE
SPONSORED ADS