Usluzni

adobe-reader

Adobe Reader

Adobe Reader je besplatan softver koji omogućava pregledavanje, uređivanje i ispis PDF dokumenata.


winrar-64-bit

WinRAR 64-bit

WinRAR 64-bit je 64-bitna verzija popularnog programa koji omogućuje otvaranje, pakiranje i raspakiranje RAR arhiva, kreiranje samootvarajućih SFX arhiva, kao i popravak oštećenih arhiva.


recuva

Recuva

Recuva je besplatan program koji omogućuje da vratite slučajno izbrisane podatke s računala, MP3 playera ili digitalnih fotoaparata.


microsoft-powerpoint-viewer

Microsoft PowerPoint Viewer

Microsoft PowerPoint Viewer je besplatna aplikacija koja omogućuje otvaranje PowerPoint prezentacija bez Microsoft Officea.


microsoft-office-2013

Microsoft Office 2013

Microsoft Office 2013 je nova verzija kompletnog paketa uredskih programa i alata koji ne smiju nedostajati ni na jednom računalu.


samsung-kies

Samsung Kies

Samsung Kies je besplatna aplikacija za traženje, preuzimanje i upravljanje aplikacija za Samsung mobilne uređaje.


connectify

Connectify

Connectify je besplatna aplikacija koja vaše računalo pretvara u Wi-Fi Hotspot i omogućuje dijeljenje interneta sa svim vašim uređajima.


winrar

WinRAR

WinRAR je koristan program koji omogućuje otvaranje, pakiranje i raspakiranje RAR arhiva, kreiranje samootvarajućih SFX arhiva, kao i popravak oštećenih arhiva.


openoffice

OpenOffice

OpenOffice je besplatni office paket koji sadrži sve potrebne programe za kreiranje i obradu dokumenata.


teamviewer

TeamViewer

TeamViewer je besplatan program koji vam omogućuje da kontrolirate računalo od partnera izravno preko interneta - uključujući mogućnost audio i video konferencije.


PODKATEGORIJE
SPONSORED ADS