Usluzni

adobe-reader

Adobe Reader

Adobe Reader je besplatan softver koji omogućava pregledavanje, uređivanje i ispis PDF dokumenata.


winrar-64-bit

WinRAR 64-bit

WinRAR 64-bit je 64-bitna verzija popularnog programa koji omogućuje otvaranje, pakiranje i raspakiranje RAR arhiva, kreiranje samootvarajućih SFX arhiva, kao i popravak oštećenih arhiva.


microsoft-powerpoint-viewer

Microsoft PowerPoint Viewer

Microsoft PowerPoint Viewer je besplatna aplikacija koja omogućuje otvaranje PowerPoint prezentacija bez Microsoft Officea.


recuva

Recuva

Recuva je besplatan program koji omogućuje da vratite slučajno izbrisane podatke s računala, MP3 playera ili digitalnih fotoaparata.


microsoft-office-2013

Microsoft Office 2013

Microsoft Office 2013 je nova verzija kompletnog paketa uredskih programa i alata koji ne smiju nedostajati ni na jednom računalu.


samsung-kies

Samsung Kies

Samsung Kies je besplatna aplikacija za traženje, preuzimanje i upravljanje aplikacija za Samsung mobilne uređaje.


winrar

WinRAR

WinRAR je koristan program koji omogućuje otvaranje, pakiranje i raspakiranje RAR arhiva, kreiranje samootvarajućih SFX arhiva, kao i popravak oštećenih arhiva.


connectify

Connectify

Connectify je besplatna aplikacija koja vaše računalo pretvara u Wi-Fi Hotspot i omogućuje dijeljenje interneta sa svim vašim uređajima.


openoffice

OpenOffice

OpenOffice je besplatni office paket koji sadrži sve potrebne programe za kreiranje i obradu dokumenata.


teamviewer

TeamViewer

TeamViewer je besplatan program koji vam omogućuje da kontrolirate računalo od partnera izravno preko interneta - uključujući mogućnost audio i video konferencije.


PODKATEGORIJE
SPONSORED ADS