Usluzni

winrar

WinRAR

WinRAR je koristan program koji omogućuje otvaranje, pakiranje i raspakiranje RAR arhiva, kreiranje samootvarajućih SFX arhiva, kao i popravak oštećenih arhiva.


winrar-64-bit

WinRAR 64-bit

WinRAR 64-bit je 64-bitna verzija popularnog programa koji omogućuje otvaranje, pakiranje i raspakiranje RAR arhiva, kreiranje samootvarajućih SFX arhiva, kao i popravak oštećenih arhiva.


itunes

iTunes

iTunes je Appleov besplatan glazbeni player pomo─çu kojeg mo┼żete napraviti popise pjesama, importirat audio CD-ove kao i snimati iste.


itunes-64-bit

iTunes 64-bit

iTunes 64-bit je Appleov besplatan glazbeni player u 64-bitnoj verziji pomo─çu kojeg mo┼żete napraviti popise pjesama, importirat audio CD-ove kao i snimati iste.


peazip

PeaZip

PeaZip je besplatan program otvorenog koda koji omogu─çava upravljanje datotekama i arhivama. PeaZip je jedan od najomo─çnijih alata za kompresovanje datoteka.


peazip-portable

PeaZip Portable

PeaZip Portable je prenosiva ( portable ) verzija popularnog besplatnog alata koji omogu─çava upravljanje arhivama i datotekama.


winrar-hrvatski

WinRAR Hrvatski

WinRAR Hrvatski je hrvatska verzija programa koji omogućuje otvaranje, pakiranje i raspakiranje RAR arhiva, kreiranje samootvarajućih SFX arhiva, kao i popravak oštećenih arhiva.


teamviewer

TeamViewer

TeamViewer je besplatan program koji vam omogu─çuje da kontrolirate ra─Źunalo od partnera izravno preko interneta - uklju─Źuju─çi mogu─çnost audio i video konferencije.


dopdf

doPDF

doPDF je besplatni alat koji vam omogu─çuje jednostavno kreiranje PDF dokumenata. Download doPDF Free.


winzip

WinZip

WinZip je najpopularniji i najpouzadniji program za rad sa kompresovanim datotekama i arhivama.


PODKATEGORIJE
SPONSORED ADS