AdAware Antivirus Free Logo

AdAware Antivirus Free

AdAware Antivirus Free je besplatni antivirusni program za kućnu upotrebu koji vam nudi sveobuhvatan sigurnosni paket s funkcionalnim, modernim i Windows kompatibilnim dizajnom.

AdAware Antivirus Free spoj je dobro poznatog Lavasoft softvera protiv špijunskog softvera i antivirusnog sistema zasnovanog na Bitdefender engine-u. Ovaj spoj se pokazao vrlo dobrim i daje odlične rezultate u pronalaženju, ali i uklanjaju virusa i drugih zlonamjernih aplikacija.

U odnosu na konkurenciju, AdAware Antivirus Free ima prednost u kompatibilnosti. Možete ga koristiti kao osnovni antivirusni program, ali i kao sekundarni program, a da ne uzrokujete probleme na računaru. U kompatibilnom načinu rada AdAware djeluje kao drugi sloj zaštite i kao dodatni alat za otkrivanje i uklanjanje virusa.

AdAware Antivirus Free je prvi antivirusni program koji je u svoju besplatnu verziju uključio tzv. “Game Mode” opciju. Dok igrate omiljene igrice, možete raspodijeliti sistemske resurse bez narušavanja računarske sigurnosti.

AdAware Web Companion program pruža mogućnost povećanja sigurnosti vašeg web pretraživača. Ova značajka upozorava vas na zlonamjerne web stranice i omogućava vam sigurno surfanje Internetom. Ako niste ljubitelj takvih dodataka, jednostavno ih možete preskočiti isključenjem tih opcija.

AdAware Antivirus Free - Recenzija & Ocjena

Sending
Ocjena korisnika
0 (Glasova: 0 )

adaware antivirus free Download AdAware Antivirus Free 12.4.930.11587

Alternativni programi

Komentari zaključani.