LibreOffice Logo

LibreOffice

LibreOffice je besplatan Office paket koji nudi sve potrebne programe za obradu teksta, proračunske tablice, prezentacije i crtanje.

LibreOffice je rezultat neovisnog nastavka OpenOffice-a. “The Document Foundation” koja se razvila iz OpenOffice.org zajednice, želi ići još jedan korak prema neovisnosti. Rezultat tog rade je upravo ovaj Office paket.

LibreOffice vam pruža sve uredske alate koji su vam potrebni. Od obrade teksta do kreiranja prezentacija, svi sektori su pokriveni. Podržani su i Microsoft formati kao što su DOC i DOCX.

Glavne značajke LibreOffice-a:

Writer – omogućuje obradu teksta unutar LibreOfficea. Koristite ga za sve, od brzog pisanja do izrade cijele knjige sa sadržajem, ugrađenim ilustracijama, bibliografijama i dijagramima.

Calc – obuzdava vaše brojeve i pomaže pri donošenju teških odluka kada vagate alternative. Analizirajte svoje podatke pomoću programa Calc, a zatim ih upotrijebite za prikaz konačnog rezultata.

Impress – najbrži i najlakši način za stvaranje učinkovitih multimedijskih prezentacija. Zapanjujuća animacija i senzacionalni efekti pomažu vam da uvjerite svoju publiku. Stvorite prezentacije koje izgledaju još profesionalnije od standardnih prezentacija koje obično vidite na poslu. Usmjerite pažnju svojih kolega i šefova stvarajući nešto malo drugačije.

Draw – omogućuje izgradnju dijagrama i skica od nule. Možete ga koristiti za izradu jednostavnih dijagrama, kao i za napredne 3D ilustracije i specijalne efekte.

Base – omogućuje neprimjetnu integraciju postojećih struktura baza podataka. Na temelju uvezenih i povezanih tablica i upita iz MySQL, PostgreSQL ili Microsoft Access i mnogih drugih izvora podataka, možete izgraditi snažne baze podataka koje sadrže obrasce, izvješća, prikaze i upite. Potpuna integracija je moguća s ugrađenom HSQL bazom podataka.

Math – jednostavan urednik jednadžbi koji vam omogućuje postavljanje matematičkih, kemijskih, električnih ili znanstvenih jednadžbi u standardnu ​​pisanu notaciju. Čak i najsloženiji izračuni mogu biti razumljivi kada se prikazuju ispravno.

LibreOffice također sadrži kreator PDF datoteka, što znači da možete distribuirati dokumente za koje ste sigurni da ih korisnici gotovo svakog računalnog uređaja ili operativnog sustava mogu otvoriti i pročitati.

Preuzmite besplatno najnoviju verziju.

LibreOffice - Recenzija & Ocjena

Sending
Ocjena korisnika
0 (Glasova: 0 )

libreoffice Download LibreOffice 6.3.3.2

Alternativni programi

Komentari zaključani.