Hard Disk Sentinel Pro Logo

Hard Disk Sentinel Pro

Hard Disk Sentinel je softver za nadgledanje i analizu SSD i HDD diskova

Hard Disk Sentinel Pro je softver za nadgledanje i analizu SSD i HDD diskova. Njegov cilje je pronaći, testirati, dijagnosticirati i popraviti probleme hard diska, izvijestiti i prikazati informacije, popraviti performans i kvarove.

Hard Disk Sentinel Pro daje cjelovit tekstualni opis, savjete i prikazuje informacije o hard disku, kao i eksternim diskovima poput USB diskova ili e-SATA diskova.

Dostupno je mnogo različitih upozorenja i mogućnosti izvještaja kako bi se osigurala maksimalna sigurnost vrijednih podataka.

Pored toga, Hard Disk Sentinel Pro otkriva i prikazuje status i S.M.A.R.T. informacije o LTO pogonskim trakama i odgovarajućim industrijskim (mikro) SD karticama i eMMC uređajima.

Program nadzire status hard disk pogona, temperaturu diska i sve SMART (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology) vrijednosti diska. Također mjeri brzinu prijenosa u stvarnom vremenu koja se može koristiti kao mjerilo ili za otkrivanje mogućih kvarova na hard disku.

Hard Disk Sentinel Pro je savršeno rješenje zaštite podataka : može se učinkovito koristiti za sprečavanje kvarova na SSD i HDD diskova, jer ima najosjetljiviji sustav ocjenjivanja zdravlja diska koji je izuzetno osjetljiv na probleme s diskom

Kako funkcionira Sentinel tvrdi disk?

Hard Disk Sentinel radi u pozadini i provjerava SSD / HDD zdravstveno stanje uvidom u SMART status diska. Ako se pronađe pogreška ili se otkrije neočekivano ponašanje, ona upozorava korisnika na trenutnu situaciju i također može izvesti odgovarajuće radnje (na primjer, pokrenuti automatsku izradu sigurnosnih kopija).

Obično se zdravstveni status tvrdog diska može polako smanjivati, iz dana u dan. SMART tehnologija praćenja može predvidjeti greške tvrdog diska ispitivanjem kritičnih vrijednosti pogona diska. U usporedbi s drugim softverom, Hard Disk Sentinel otkriva i prijavljuje svaki problem s diskom.

Preuzmite najnoviju verziju!

  • Instalacija
  • Sučelje
  • Mogućnosti
  • Jednostavnost
4.6
Sending
User Review
0 (0 votes)

hard disk sentinel pro Download Hard Disk Sentinel Pro 5.60

Alternativni programi

Leave A Reply

Your email address will not be published.

3 × two =