Photoscape Portable Logo

Photoscape Portable

Photoscape Portable, džepna samostalna verzija desktop aplikacije, i kao original, Photoscape Portable je odličan alat za uređivanje fotografija, koji uključuje skoro sve što je potrebno za pregled, optimizaciju, uređivanje, štampanje i zabavu photos. Aplikacija je besplatna i pokreće se direktno sa USB sticka.

Photoscape Portable ima neobično dizajniran interfejs; Meni okruglog oblika pruža vam pristup svim alatima, kao što je preimenovanje datoteka, alat za izbor boja, alat za snimanje ekrana, RAW konvertor i alat za kreiranje animiranih GIF-ova.

Ako tražite program za brzi pregled vaših fotografija i slika jednostavnim načinima da ih optimizirate, onda Photoscape Portable možda upravo ono što tražite. Osim gledatelja, Photoscape Portable ima funkcije za kloniranje, izrezivanje, izoštravanje i dekoloriranje, kao i postavke za kontrast, razine, vinjetiranje i mnoge druge parametre slike.

Postoji nekoliko šablona koji vam omogućavaju da lako organizujete fotografije na stranici koja se zatim može sačuvati kao konačna slika ili štampati. Photoscape takođe uključuje alate za uklanjanje efekta crvenih očiju i grupno uređivanje. Uz mogućnost snimanja screenshotova i generisanja GIF-ova, Photoscape Portable je zaista koristan alat za slike.

Sending
User Review
0 (0 votes)

photoscape portable Download Photoscape Portable 3.7

Alternativni programi

Comments are closed.