RoboForm Logo

RoboForm

RoboForm u potpunosti automatizira unošenje lozinki i popunjavanje obrazaca.

RoboForm u potpunosti automatizira unošenje lozinki i popunjavanje obrazaca. Program tajno snima i memoriše korisničko ime i lozinku kada se prvi put prijavite na određenu stranicu i onda automatski popunjava lozinke kada se vratite na istu stranicu.

Moćna značajka prijave RoboForma eliminira ručne korake prijave na bilo koji mrežni račun. Jednim klikom RoboForm će upisati vaše korisničko ime i lozinku za prijavu.

Popunjavanje dugih obrazaca je također jednostavno. Sve što trebate uraditi je kliknuti na vaš RoboForm identitet i RoboForm će ispuniti sve podatke za vas. Ne morate više pamtiti sve vaše šifre.

RoboForm

Zapamtite jednu glavnu loziku, RoboForm će uraditi sve ostalo. To vam omogućuje korištenje jačih lozinki, kako bi osigurali svoje online iskustvo. RoboForm koristi jaku AES enkripciju za potpunu sigurnost podataka.

Potpuno novi RoboForm dolazi s podrškom za preglednike Chrome i Safari, podrškom za iPhone / iPad i Android, kao i potpuno novom licencom RoboForm Everywhere za upotrebu na neograničenim računalima i mobilnim uređajima.

U novoj verziji su ispravljene pogreške u instalaciji Chrome i Edge proširenja, integracija sa Thunderbirdom, poboljšano je korisničko sučelje, kao i razni popravci programskih pogrešaka.

Preuzmite najnoviju verziju RoboForma i olakšajte unošenje lozinki.

RoboForm - Recenzija & Ocjena

  • Instalacija
  • Sučelje
  • Mogućnosti
  • Jednostavnost
4.8
Sending
Ocjena korisnika
5 (Glasova: 1 )

roboform Download RoboForm 8.6.7

Alternativni programi

Dodaj komentar

Your email address will not be published.

two + five =