TeamViewer Logo

TeamViewer

TeamViewer je besplatan program koji vam omogućuje da kontrolirate računalo od partnera izravno preko interneta - uključujući mogućnost audio i video konferencije.

Pristup udaljenim računalima nikada nije bio jednostavniji. Sa TeamViewer aplikacijom u mogućnosti ste da se konektujete na bilo koje računalo na svijetu, uz pretpostavku da isto ima vezu ka Internetu.

S TeamViewerom možete spojiti dva računala u nekoliko sekundi. Alat zaobilazi čak i Firewall, potpuno legalno i sigurno. Nakon brze instalacije, jednostavno unesite korisničko ime i lozinku (dobijate brojeve nakon instalacije). Kada unesete ID i broj ciljane osobe, možete mu kontrolirati računalo.

Također, s TeamViewerom možete vršiti prezentacije, raditi u timu ili razmjenivati velike količine podataka, potpuno sigurno i bez rizika.

Nova verzija omogućuje još jednostavnije kopiranje podataka sa jednog na drugo računalo. Također, možete otvoriti više veza u isto vrijeme, kao i upaliti drugo računalo pomoću “WakeOnLan” funkcije.

TeamViewer omogućava udaljeni pristup i bez instalacije programa. Sve što je potrebno  je da preuzmete instalacionu datoteku, pokrenete istu, te unesete odgovarajuće podatke, ID Računara i lozinku, koju generiše TeamViewer, u predvidena polja. To je sve. Na taj način možete pristupiti udaljenim računalim, te na isti način možete omogućiti pristup vašem računalu.

TeamViewer je najjednostavniji način udaljenog pristupa i upravljanja računala.

TeamViewer - Recenzija & Ocjena

Sending
Ocjena korisnika
0 (Glasova: 0 )

teamviewer Download TeamViewer 14.0

Alternativni programi

Komentari zaključani.