Port

q-dir-portable

Q-Dir Portable

Q-Dir Portable je prenosiva verzija moćnog file managera i pretraživača i odlična je alternativa za Windows Explorer.


filezilla-portable

FileZilla Portable

FileZilla Portable je prenosiva verzija genijalnog FTP klijenta koji nudi sve potrebne značajke.


peazip

PeaZip

PeaZip je besplatan program otvorenog koda koji omogućava upravljanje datotekama i arhivama. PeaZip je jedan od najomoćnijih alata za kompresovanje datoteka.


peazip-portable

PeaZip Portable

PeaZip Portable je prenosiva ( portable ) verzija popularnog besplatnog alata koji omogućava upravljanje arhivama i datotekama.


sumatrapdf-portable

SumatraPDF Portable

SumatraPDF Portable je besplatan program koji omogućuje pregled dokumenata u PDF, CHM, DjVu i XPS formatu, kao i stripova.


networx-portable

Networx Portable

Networx Portable je prenosiva verzija popularnog alata za analizu internet konekcije koji prikazuje sve potrebne informacije.


batterycare-portable

BatteryCare Portable

BatteryCare Portable je besplatan program koji omogućuje da pratite potrošnju baterije na laptopu, kao i da konfigurišete istu kako bi duže trajala.


wise-registry-cleaner-portable

Wise Registry Cleaner Portable

Wise Registry Cleaner Portable je prenosiva verzija besplatnog programa koji pronalazi i uklanja nepotrebne unose u bazi podataka registra.


synwrite-portable

SynWrite Portable

SynWrite Portable je prenosiva verzija besplatnog programa namjenjenog za programere i služi za uređivanje i pisanje teksta.


mediaportal

MediaPortal

MediaPortal je potpuno opremljen multimedijalni centar koji vam omogućuje da upravljate video, audio, grafičkim sadržajem, kao i da gledate TV na računalu.