Desktop

fraps

FRAPS

FRAPS je popularan program koji omogućuje izradu screenshotova i snimanja zaslona tijekom igranja igara i gledanja filmova.


desktop-reminder

Desktop Reminder

Desktop Reminder je besplatni alat koji vam omogućuje da organizirate svoje aktivnosti i dodate termine u kalendar. Download Desktop Reminder.


balabolka

Balabolka

Balabolka je besplatan softver koji pretvara tekst u govor. Program podržava više vrsta datoteka, kao što su TXT, ePub, CHM, docx, doc, HTM i HTML.


balabolka-portable

Balabolka Portable

Balabolka Portable je prenosiva verzija softvera koji pretvara tekst u govor. Program podržava više vrsta datoteka, kao što su TXT, ePub, CHM, docx, doc, HTM i HTML.


yowindow

YoWindow

YoWindow je moćna aplikacija koja prikazuje vremensku prognozu za bilo koje mjesto koje ste izabrali, zajedno s prekrasnim animiranim krajolikom koji se mijenja ovisno o vremenskim uvjetima.


dexpot

Dexpot

Dexpot je besplatna aplikacija koja omogućuje kreiranje virtualnih desktopa za različite aplikacije. Download Dexpot Free.


dexpot-portable

Dexpot Portable

Dexpot Portable je prenosiva verzija besplatne aplikacije koja omogućuje kreiranje virtualnih desktopa za različite aplikacije.


ultimate-calendar

Ultimate Calendar

Ultimate Calendar je bogato opremljeni kalendar dizajniran da vam olakša organiziranje najvažnijih datuma vašeg života.


camstudio

CamStudio

CamStudio je besplatna aplikacija koja omogućuje snimanje svega što se zbiva na ekranu.Download CamStudio.


hypersnap

HyperSnap

HyperSnap je softver koji donosi sve potrebne alate za izradu screenshotova.


PODKATEGORIJE
SPONSORED ADS