Usluzni

winrar

WinRAR

WinRAR je koristan program koji omogućuje otvaranje, pakiranje i raspakiranje RAR arhiva, kreiranje samootvarajućih SFX arhiva, kao i popravak oštećenih arhiva.


winrar-64-bit

WinRAR 64-bit

WinRAR 64-bit je 64-bitna verzija popularnog programa koji omogućuje otvaranje, pakiranje i raspakiranje RAR arhiva, kreiranje samootvarajućih SFX arhiva, kao i popravak oštećenih arhiva.


remote-desktop-manager-enterprise-edition

Remote Desktop Manager Enterprise Edition

Remote Desktop Manager Enterprise Edition je osmišljen kako bi vam pomogao da upravljate udaljenim vezama i virutalnim strojevima s jednog mjesta.


ef-commander

EF Commander

EF Commander je sveobuhvatan i jednostavan za kori┼ítenje file manager koji je posebno dizajniran da zadovolji potrebe po─Źetnika i profesionalnih korisnika.


winrar-hrvatski

WinRAR Hrvatski

WinRAR Hrvatski je hrvatska verzija programa koji omogućuje otvaranje, pakiranje i raspakiranje RAR arhiva, kreiranje samootvarajućih SFX arhiva, kao i popravak oštećenih arhiva.


cfosspeed

cFosSpeed

cFosSpeed je korisna aplikacija za optimiziranje internetske veze kako bi izvukli najbolje iz nje.


total-commander

Total Commander

Total Commander je mo─çan file manager koji omogu─çava korisnicima da obra─Ĺuju datoteke u dva foldera istovremeno.Download Total Commander.


winzip

WinZip

WinZip je najpopularniji i najpouzadniji program za rad sa kompresovanim datotekama i arhivama.


vncscan-enterprise-console

VNCScan Enterprise Console

VNCScan Enterprise Console je mo─çan program koji omogu─çuje daljinsko upravljanje servera i radnih stanica. Download VNCScan Enterprise Console.


mobile-master

Mobile Master

Mobile Master je korisna aplikacija koja omogu─çuje spajanje mobilnog telefona s ra─Źunalom i prebacivanje podataka, prijenos datoteka, izradu sigurnosne kopije i jo┼í mnogo toga.


PODKATEGORIJE
SPONSORED ADS