Internet Download Manager Logo

Internet Download Manager

Internet Download Manager je moćan menadžer za preuzimanje datoteka koji ubrzava vaša preuzimanja s interneta do 5 puta.

Osim toga, Internet Download Manager vam omogućuje da ponovo pokrenete prekinuti download i integrirate ga s velikim brojem popularnih web preglednika, uključujući Internet Explorer, Firefox, Google Chrome i Opera.

Sučelje IDM-a

Sučelje Internet Download Managera je čisto i dobro organizirano, s velikim tipkama koje olakšavaju upravljanje datotekama. Također je dobar organizator, jer svaki download može biti premješten u folder, ovisno o vrsti. Plus, ima izbornik s velikim brojem postavki, gdje možete promjeniti način na koji program obrađuje određene formate datoteka.

Ova aplikacija ima sve što bi vrhunski download manager trebao imati, uključujući “drag and drop” podršku, task Scheduler, zaštitu od virusa, HTTPS podršku, ZIP pregled, proxy servere i još mnogo toga.

Internet Download Manager – Šta je novo?

Najnovija verzija nudi neke ispravke problema s preuzimanjem videozapisa za nekoliko vrsta web-stranica, kao i ispravku nekih sitnih bugova.

Preuzmite najnoviju verziju Internet Download Manager i organizirajte i ubrzajte vaša preuzimanja s interneta.

Internet Download Manager

Name: Internet Download Manager ( IDM )

Description: Internet Download Manager ( IDM ) je jedan od najpoznatijih programa specijaliziranih za upravljanje preuzimanjima datoteka (ali i drugog sadržaja) s Interneta.

Offer price: 0.0

Currency: EUR

Operating System: Windows XP, Windows 7, Windows 10

Application Category: Internet, Download Manager

  • Instalacija
  • Sučelje
  • Mogućnosti
  • Jednostavnost
4.5

Zaključak

Instalirajte Internet Download Manager i ubrzajte i organizujte vaša preuzimanja sa Interneta na vrlo efikasan i jednostavan način.

Pros

  • sučelje
  • jednostavno korištenje
  • brza integracija sa popularnim Browserima
  • organizacija i pregled Download-a

Cons

  • ništa posebno
Sending
User Review
5 (1 vote)
Internet Download Manager

Internet Download Manager je moćan menadžer za preuzimanje datoteka koji ubrzava vaša preuzimanja s interneta do 5 puta.

internet download manager Download Internet Download Manager 6.35 Build 18

Alternativni programi

Comments are closed.