Photoscape Logo

Photoscape

PhotoScape je kompletan paket za uređivanje fotografija koji uključuje pregledavanje slika, uređivanje fotografija, štampanje stranica sa slikama, promjenu veličine i preimenovanje fotografija, pa čak i RAW konverziju.

Ukoliko ste u potrazi sa dobrim programom za uređivanje fotografija koji posjeduje dobre funkcije, ali za isti ne želite da izdvojite ni feninga, onda je PhotoScape možda najbolja opcija za vas.

Program za uređivanje fotografija sadrži standardne opcije za uređivanje kao i automatske i prilagođene opcije podešavanja za osvetljenje, kontrast, ekspoziciju, korekciju pozadinskog osvetljenja i još mnogo toga.

Takođe nudi razne filtere efekta slike i kolekciju okvira za slike i maski koje se mogu primeniti da bi se poboljšala prezentacija vaših fotografija.

Photoscape takođe uključuje opsežne opcije štampanja koje vam omogućavaju da kreirate rasporede štampanja da biste kombinovali više fotografija na jednoj stranici u skladu sa njihovom veličinom štampanja. Takođe možete kreirati kolaž slika iz različitih predložaka izgleda, koji se mogu spremiti kao nove JPG datoteke.

Ostale karakteristike uključuju grupno uređivanje, GIF animacije, EXIF prikaz, slideshow i još mnogo toga. Kompletan paket koji će zadovoljiti većinu vaših potreba za uređivanjem digitalnih slika.

Photoscape - Recenzija & Ocjena

Sending
Ocjena korisnika
0 (Glasova: 0 )

photoscape Download Photoscape 3.7

Alternativni programi

Komentari zaključani.