Spotify Logo

Spotify

Spotify omogućava da pretražujete, reprodukujete, delite i kupujete muziku, uključujući ne samo vaše omiljene bendove tokom celog života, već i potpuno nove stilove i umetnike.

Spotify je preokrenuo svet online muzike, pružajući korisnicima pristup masovnom muzičkom katalogu bilo gde, bilo kada.

Dok su usporedbe s drugim sličnim uslugama – kao što je Last.fm – neizbježne, Spotify ima određene karakteristike koje ga izdvajaju od ostalih.

Možete pretraživati ​​cijelu Spotify glazbenu bazu podataka na nekoliko načina (po izvođaču, albumu, žanru, desetljeću, marku marke…), kreirati onoliko popisa za reprodukciju koliko želite i podijeliti ih s drugim korisnicima, i naučiti više o vašim omiljenim bendovima zahvaljujući opsežnom , veoma detaljne biografije.

Spotify vam takođe pomaže da otkrijete novu muziku kroz “Srodne izvođače” i Radio servis.

Postoje tri vrste Spotify računa: Open, Unlimited i Premium.

Besplatno je ograničeno na 10 sati besplatnog mjesečnog podržavanja oglasa (oko 200 pjesama) i omogućuje vam da reproducirate svaku pjesmu do pet puta.

Neograničeno nema oglasa i nema ograničenja reprodukcije.

Konačno, Premium uključuje MP3 kvalitet visokog kvaliteta (takođe bez oglasa ili ograničenja) i takođe uključuje offline režim za playliste.

Jedna velika kritika Spotifya je nedostatak društvenih obilježja. Srećom, developeri su primili na znanje ovu pritužbu i uključili gomilu novih društvenih elemenata u sledećoj verziji Spotifya – zajedno sa bibliotekom, centralizovanom oblasti iz koje možete da upravljate svojom muzičkom kolekcijom – uključujući liste Spotify-a i sopstvene MP3 datoteke, koje možete sada uvezite u Spotify sa čvrstog diska, biblioteke programa Windows Media Player ili iz iTunes biblioteke.

Potpuno nove funkcije koje su uključene u najnoviju verziju Spotifya sada vam omogućavaju upravljanje i sinhronizaciju muzike na vašem iPod-u, iPhoneu ili Androidu.

Takođe, Spotify mobilna aplikacija je dostupna svima, a ne samo Premium korisnicima. Posljednje, ali ne i najmanje važno, Spotify je pokrenuo svoju uslugu MP3 download-a, zahvaljujući kojoj možete kupiti i preuzeti pojedinačne pjesme, kao i svoje prilagođene playliste.

Cena zavisi od broja pesama koje želite da preuzmete – što je duže lista za reprodukciju, manje ćete platiti za svaku numeru. Možete platiti kreditnom karticom ili Paypal-om, iako se ne prihvaća ako kupite samo jednu pjesmu.

Kao dobro vino, Spotify se s godinama poboljšava. Ako vam ne smetaju ograničenja u besplatnoj verziji (ili ste spremni da platite za neograničenu / Premium nagradu), verovatno je vreme da bacite stari muzički plejer.

Spotify vam omogućava da pretražujete, reprodukujete, delite i kupujete muziku, uključujući ne samo vaše omiljene bendove tokom celog života, već i potpuno nove stilove i umetnike.

Dodaju se opcije bez reprodukcije i opcije unakrsnog fadera

Spotify - Recenzija & Ocjena

Sending
Ocjena korisnika
0 (Glasova: 0 )

spotify Download Spotify 1.0.89.313

Alternativni programi

Komentari zaključani.